• Descriere
  • Localizare
  • Arhitectura
  • Date Tehnice
  • Confort
  • Amenajări

Descriere Proiect

Proiectul Pine Gardern cuprinde un ansamblu de 4 clădiri tip vilă cu structura S+P+2E+M care va totaliza 56 de apartamente cu 3 şi 4 camere și mansarde. Fiecare din cele patru vile din Ansamblul grădina cu pini cuprinde 14 apartamente, şase cu 3 camere, șase cu 4 camere și o mansardă. Apartamentele sunt amplasate la parter, etaj1, etaj 2 şi mansardă, iar subsolul este dedicat parcărilor, spaţiilor tehnice şi de depozitare. Constructiile in ansamblu vor avea un design montan.

Pe lângă cele patru clădiri tip vilă, ansamblul va dispune de o serie de amenajări destinate proprietarilor: parcări subterane şi supraterane, alei rutiere şi pietonale luminate, foişor, loc de joacă pentru copii. Proprietatea va fi deservită de căi de acces rutiere şi pietonale asfaltate şi iluminate şi va cuprinde spaţii special amenajate pentru recreere.

Organizat ca un condominiu cu administrare privată, ansamblul cu suprafaţă totală de 5200 de metri pătraţi va fi complet delimitat şi securizat cu gard, va avea cale de acces proprie, iar întreaga suprafaţă interioară va fi monitorizată electronic.

Localizare, vecinități, acces

Proiectul PINE GARDENcuprinde un ansamblu de 4 clădiri tip vilă din care sunt realizate doua vilecu structura S+P+2E+M care va totaliza 56 de apartamente cu 3 şi 4 camere. Fiecare din cele patru vile din Ansamblul GRĂDINA CU PINIcuprinde 14 apartamente, şase cu 3 camere, opt cu 4 camere. Apartamentele sunt amplasate la parter, etaj1, etaj 2 şi mansardă, iar subsolul este dedicat parcărilor, spaţiilor tehnice şi de depozitare. Constructiile in ansamblu au un design montan.


Arhitectura

Stilul arhitectural şi structura clădirilor îmbină materialele şi tehnologiile de ultimă generaţie cu specificul construcţiilor din Scheiul Braşovului. Faţadele decorate cu lemn şi piatră naturală, culorile calde ale tencuielilor şi ferestrelor şi acoperişurile ceramice tip şarpantă încadrează perfect vilele PINE GARDEN în peisajul Vechiului Schei, iar suprafeţele vitrate generoase, amenajările de înaltă calitate şi decoraţiunile interioare şi exterioare subliniază categoria premium a locuinţelor din GRĂDINA CU PINI.

Accesul în garaje se va face direct de pe arterele interioare private, prin uşi de garaj telecomandate. Accesul către locuinţe se poate face direct din garaj sau pe intrarea de persoane, fiecare vilă având două scări interioare care conduc către şapte apartamente, câte două la fiecare nivel şi unul la mansardă. Fiecare apartament dispune de cel puţin un loc de parcare subteran, precum şi de o boxă cu rol de depozitare situată la subsol.

Date Tehnice

Clădirile sunt construite pe structură în cadre de beton, iar pereţii exteriori sunt realizaţi din cărămidă Porotherm de 25 cm, cu termosistem izolator de 10 centimetri grosime. Pereţii interiori sunt din cărămidă Porotherm de 15 sau 20 de centimetri, iar spaţiile tehnice sunt încadrate de pereţi dubli din gipscarton izolaţi cu vată minerală.

Suprafeţele vitrate sunt realizate din tâmplărie PVC de culoarea lemnului cu geam termopan Low E. Profilele şi accesoriile pentru ferestre sunt furnizate de producători de elită din Germania.

Confort

Locuinţele vor beneficia de sistem de încălzire individual. Fiecare apartament dispune de un distribuitor individual pentru apă caldă şi căldură. Toate încăperile sunt încălzite cu calorifere din oţel tip panou, cu un design modern. Toate utilităţile, inclusiv apa rece şi electricitatea sunt contorizate individual.

Toate încăperile vor fi prevăzute cu distribuitoare de semnal telefonic, internet şi tv prin cablu. Fiecare apartament va dispune de interfon.

Amenajări

La interior, căile de acces comune sunt placate cu granit, iar scările au balustrade din inox cu mână curentă din lemn. Apartamentele vor fi livrate proprietarilor având următoarele amenajări interioare: uşi de intrare şi de interior din lemn cu furnir natural, pardoseală din gresie porţelanată anti-alunecare cu grosimea de 10 milimetri pentru holuri, bucătării şi băi, respectiv din parchet penta-stratificat din lemn cu grosimea de 18 milimetri pentru celelalte încăperi. Băile vor fi amenajate şi complet utilate (gresie, faianţă, obiecte sanitare, accesorii) cu materiale premium importate direct de antreprenor din Italia şi Spania.